المقادير
- عدد أرنب (مقطع 6 اجزاء)
- كوب عصير (برتقال بالجزر بدون سكر)
- معلقة صغيرة زعتر
- معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
- معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
- ¼ كوب زيت زيتون
الخطوات
- هنضع كل المكونات في طبق كبير ماعادا الارنب .
- و بعد مانخلطهم هنضع قطع الارنب في صوص التتبلية و نغطيها بورق البلاستيك .
- هنسيب الخليط يمتزج لمده ما بين 30 دقيقة وساعة .
- هنسخن الشواية (درجة حرارة متوسطة) و هنضع الزيت عليها لكي لا يلتصق الارنب .
- هنضع قطع الارنب علي الشواية و نسيبه يستوي ما بين 10 و 12 دقيقة لكل جهه و بعدين نرفعه من الشواية عندما يجف الصوص من عليه و يقدم بألف هنا وشفا.